Kjøp aksjer

Yppigard Bryggeri og Fuzzer AS søker investorer for å etablere bryggeriet og import- / distribusjonsvirksomheten som eget aksjeselskap under navnet BrewCo AS (under etablering).

Fuzzer AS driver i tillegg til Yppigard Bryggeri konseptet bryggerne.no og har også import og engrossalg / distribusjon av importert øl. Per i dag består øl-importen av håndverksøl fra HärjeBrygg, Charlis Brygghus, Skellefteå Bryggeri, Nynäshamns Ångbryggeri, Modernist Brewery og Tanker Brewery.

I samarbeid med HärjeBrygg har vi også eneretten til leveranse av øl til den nye dumpling-restaurantkjeden Beijing8 som i disse dager etablerer seg på Steen & Strøm og Tjuvholmen i Oslo. Flere restauranter vil komme til etterhvert.

I mars 2018 lanserte Yppigard Bryggeri sitt første kommersielle håndverksøl for salg. Bohem Craft Pilsner, som er en svært god pilsner i butikkstyrke 4,7 % ble tatt godt i mot, spesielt i nærliggende Gulating-utsalg.


Vi brygger og tapper Bohem Craft Pilsner hos Amundsen Bryggeri, etikettdesign er utført av Tom Thrilly som også designer de svært anerkjente boksene til blant annet Amundsen Bryggeri.

OG NÅ ER DET PÅ TIDE Å GÅ VIDERE!

Yppigard Bryggeri søker ikke bare deg som liker øl, men som også har sansen for lokale krefter, nye idéer og kreative fraspark. Vårt mål er å lansere 3-4 nye øltyper i løpet av 2018, og 5-6 typer i 2019. Vi ønsker 1/3 av våre øltyper skal være butikkstyrke, øvrige blir å finne på Vinmonopolet som vi også er leverandør til gjennom vår importvirksomhet.

Vi fortsetter vårt utmerkede samarbeid med Amundsen Bryggeri og vil brygge vårt øl hos dem i svært moderne fasiliteter. De holder også til like ved oss, så den daglige bryggepraten er ikke langt unna.
Som investor hos oss blir du med inn i en verden av spennende oppskrifter og design og ikke minst får du bli kjent med en hel del virkelig god importert håndverksøl.

Selskapet BrewCo AS (under etablering) blir det du investerer i. Det skal drive Yppigard Bryggeri samt distribusjonen. Fuzzer AS omsatte for litt over 2 millioner i 2017 kun på bryggeutstyr og ingredienser under konseptet bryggerne.no, og tar sikte på å øke dette betraktelig i årene som kommer da vi nå også samlokaliserer med BrewCo AS og vil dra nytteeffekter utover dette.

Yppigard Bryggeri vil brygge batcher med volum på 4000 og 10 000 liter. Vi benytter stor sett 0,33 L boks. Vi skal være vågale på ølstiler, der smak og aroma ikke skal gå på bekostning av pris. Dette betyr at vi skal legge mye i gode og spennende råvarer for  lage noen av markedets beste øl. Vi har erfarne bryggere i ryggen som er kjent for å lage gode oppskrifter, og vi er dedikerte til oppgavene som venter.

Vi ønsker deg velkommen som investor og medeier i Yppigard Bryggeri (BrewCo AS)!

Vår betalingspartner Stripe ivaretar din sikkerhet ved kjøp. I denne løsningen ligger også din e-postadresse og adressedetaljer lagret, slik at vi kan kommunisere med deg vedr ditt aksjekjøp, oppnådde resultater og hvordan vi ligger an med folke-finansieringen. Ingen av de innkomne midlene vil bli disponert før vi har nådd et visst nivå og du vil få en status på dette en gang per måned frem til og med juni 2018. Deretter vil vi kommunisere finansieringen ukentlig til våre medeiere.

 

100 Aksjer i Yppigard Bryggeri

Denne aksjeposten gir deg 100 aksjer til en verdi av kr. 10,- per aksje

kr1.000.00
Processing ...
X item(s)

500 Aksjer i Yppigard Bryggeri

Dette gir deg 500 aksjer i Yppigard Bryggeri til en verdi av kr. 10,- per aksje

kr5.000.00
Processing ...
X item(s)

1000 Aksjer i Yppigard Bryggeri

Dette gir deg 1000 aksjer i Yppigard Bryggeri til en verdi av kr. 10,-  per aksje

kr10.000.00
Processing ...
X item(s)

5000 Aksjer i Yppigard Bryggeri

Dette gir deg 5000 aksjer i Yppigard Bryggeri til en verdi av kr. 10,- per aksje

kr50.000.00
Processing ...

10 000 aksjer i Yppigard Bryggeri

Dette gir deg 10 aksjer i Yppigard Bryggeri til en verdi av kr. 10,- per aksje

kr100.000.00
Processing ...